Καλλιτεχνικοί Διαγωνισμοί

2016-2017

  • Συμμετοχή του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας στο Διαγωνισμό Re-Battery (Reuse-Reduce-Recycle) με αφίσα του μαθητή μας Φρολόβ Πάουλς (Γ' Γραφιστικής 2016-17) με θέμα "Ενεργειακός κύκλος" που συμβολίζει την προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει και να ανακυκλώσει ό,τι έχει απομείνει στον πλανήτη μας. Το χέρι με τη μπαταρία που μετατρέπεται σε δένδρο είναι η συμβολή του ανθρώπου στη σωτηρία της φύσης.

 

2013-2014

  • Συμμετοχή του μαθητή μας Καμίλ Φαμπισιάκ σε Διαγωνισμό φωτογραφίας:

 

2012-2013

  • Πρώτο Βραβείο στο Διαγωνισμό του Φροντιστηρίου "Κύβος" με θέμα: "Η πόλη των ονείρων μου" στη μαθήτριά μας Σαλομπεχάι Πάολα, με δώρο Πλήρη Υποτροφία για το Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο για το σχολικό έτος 2013-2014: 

  • ΕΠΑΙΝΟΣ στο μαθητή μας Γουρζή Άγγελο της Γ' τάξης, ειδικότητας Γραφιστικής στο "Διαγωνισμό Λογότυπου" για την ιστοσελίδα του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας - Υπεύθυνη κα Μπενίση Ελένη http://dide-a-ath.att.sch.gr/grpolthem/ (07-03-13).

  • Βράβευση των μαθητριών/τών μας: Ποτόσκα Μάγδα, Μαμούρα Εύα, Νοβακόβσκα Έλενα, Παραστατίδου Βασιλική και Πούλο Βίκτωρα για την αφίσα κατά του καπνίσματος που δημιούργησαν το σχ. έτος 2012-13 στο πλαίσιο του προγράμματος "Κάπνισμα = Αργός, Ύπουλος Θάνατος" του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τη Δριμυλή Αικατερίνη και την Ντάσιου Παρασκευή. Ο Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός οργανώθηκε από τονΤομέα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Η βράβευση πραγματοποηήθηκε την Παρασκευή 11-4-2014, 12μμ, στο Αμφιθέατρο 9.84 στην Τεχνόπολη - Γκάζι, στη σχετική εκδήλωση που εντάσεται στο πρόγραμμα "ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.