Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Ενημέρωση

2016-2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους/στις μαθητές/τριές μας για την Επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017. Ποσοστά επιτυχίας: 18% σε Α.Ε.Ι. και 47% σε Τ.Ε.Ι. Αποτελέσματα ανά Ειδικότητα

Το Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζοντας τη σημασία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) στηρίζει ουσιαστικά τη λειτουργία του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) αναβαθμίζοντας το ρόλο του με  μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων.

Σε συνέχεια αυτών των αλλαγών και προκειμένου να γίνει η  δημοσιοποίηση και ανάδειξη της νέας δομής του ΕΠΑ.Λ στην εκπαιδευτική κοινότητα και στο ευρύ κοινό,  δημιουργήθηκε ανάλογο υλικό προβολής.

Το οπτικοακουστικό μήνυμα δίνει πληροφόρηση σχετικά με τις  θεσμικές  αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί σε επίπεδο δομής του προγράμματος σπουδών στο Επαγγελματικό Λύκειο, ενημερώνει για τη διεύρυνση της πρόσβασης των αποφοίτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για την εφαρμογή του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας. 

  • Προς διευκόλυνση της αναζήτησης στα ενημερωτικά αρχεία μπορείτε να ανοίξετε κατευθείαν το σχετικό φάκελο με αριστερό κλικ στον τίτλο που σας ενδιαφέρει.

1. Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών, Οδηγίες Διδασκαλίας & Πανελλαδικές 2017

 

2. Ωρολόγια Προγράμματα Σπουδών, Αναθέσεις Μαθημάτων & Προγραμματισμός Εκπ/κού Έργου

 

3. Εκπαιδευτικές Προτάσεις για Εκπαιδευτικές Επισκέψεις, Διαγωνισμούς, Μαθητικές Ημερίδες & Συνέδρια, Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό, Προγράμματα και Δράσεις

 

4. Επιμορφωτικές Συναντήσεις, Συνέδρια, Ημερίδες για εκπαιδευτικούς

 

5. Υπηρεσιακά Θέματα

 

6. Διάφορες Εκδηλώσεις

  • Από 25-09-2017: Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας με συμμετοχή του εκπαιδευτικού μας Κίμωνα Αξαόπουλου και Δωρεάν Σεμινάριο Φωτογραφίας:

 

7. Τηλεοπτικό μήνυμα

Σύμφωνα και με τη σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., τo τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία. Το ΥΠ.Π.Ε.Θ. αποτελεί, επίσης, τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία, και έχει στηρίξει τη δημιουργία του εν λόγω spot, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.