Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Η Βιβλιοθήκη μας

Από το σχολικό έτος 2014-2015 η Βιβλιοθήκη μας αναδιοργανώθηκε από την εκπαιδευτικό μας Ειρήνη Παπαγιάννη (Οικονομολόγο) σε συνεργασία με τους: 1) Δημήτρη Παύλου (Πληροφορικής) στην ηλεκτρονική καταχώρηση των τεκμηρίων και 2) Κωνσταντίνα Πάσχου στην τεχνική υποστήριξη του google drive (Fusion Tables & Forms).

Στον υπερσύνδεσμο: https://www.google.com/fusiontables/DataSource?docid=11s8lY3IuCnphECWLiZ2-DO7OnxjwgDp1W0o-SMMF μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στη βιβλιοθήκη μας, να αναζητήσετε τα βιβλία ή περιοδικά που σας ενδιαφέρουν ανά κατηγορία, τίτλο, συγγραφέα κ.λπ.

Κατεβάστε το ενημερωμένο αρχείο της βιβλιοθήκης μας (16-05-2016) με 736 τίτλους βιβλίων και περιοδικών

Αν σας ενδιαφέρει να δανειστείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή απευθείας στον υπερσύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/16-ZW-9Fd8g81hlZbuSB41Zlgb7WR6_NoN9XlyQNQXu0/viewform