Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Α' ΕΠΑ.Λ. - 2η Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων

2016-2017

Εκπαιδευτικός: Μπαρτζόπουλος Δημήτριος (Νομικής - Πολιτικών Επιστημών ΠΕ13)

"Ανακύκλωση-Επαναχρησιμοποίηση: Δημιουργικές Κατασκευές από Ανακυκλώσιμα"

>e-Δείκτης Ο2. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ/ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 

  • Στη φόρμα Ο2 οι εκπαιδευτικοί/μαθητές/συνεργάτες του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας μπορούν να καταχωρούν το είδος και την ποσότητα υλικών που ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ για ανακύκλωση/επαναχρησιμοποίηση/μετατροπή (χημική επεξεργασία), ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα. Στο τέλος του σχολικού έτους ο δείκτης υπολογίζεται με τις ποσότητες (βάρος, όγκος, τεμάχια, κ.λπ.) ανά μαθητή και εκπαιδευτικό.

  • Σε περίπτωση λάθους εγγραφής, η/ο υπεύθυνος για την καταχώρηση εκπαιδευτικός/μαθητής/συνεργάτης ανακύκλωσης αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με Θέμα: "Ο2-ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ-Επίθετο Υπεύθυνου που καταχώρησε τα στοιχεία (Εκπ/κού/Μαθητή/Συνεργάτη)".

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο2  ΣΕ EXCEL

>e-Δείκτης Ο4,5,6,7. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ στο σχολείο μας

  • Στη φόρμα Ο4,5,6,7 οι εκπαιδευτικοί/μαθητές/συνεργάτες του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας μπορούν να καταχωρούν τις ενδείξεις ΜΕΤΡΗΤΩΝ της Δ.Ε.Η. και ΕΥΔΑΠ και την ποσότητα του πετρελαίου DIESEL και BIODIESEL που καταναλώθηκε για τη θέρμανση του σχολείου μας, ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα. Στο τέλος του σχολικού έτους υπολογίζεται η συνολική κατανάλωση ανά μαθητή και εκπαιδευτικό. Οι μετρήσεις αυτές είναι σημαντικές ώστε να προλαμβάνουμε περιπτώσεις διαρροών και να εξετάζουμε τρόπους πιο αποδοτικής διαχείρισης των φυσικών πόρων.

  • Σε περίπτωση λάθους εγγραφής, η/ο υπεύθυνος για την καταχώρηση  εκπαιδευτικός/μαθητής/συνεργάτης αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με Θέμα: "Ο4,5,6,7-ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-Επίθετο ατόμου που καταχώρησε τα στοιχεία (Εκπ/κού/Μαθητή/Συνεργάτη)".

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο4,5,6,7  ΣΕ EXCEL

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων:

Οκτώβριος - Νοέμβριος 2016:

  • Επαναχρησιμοποίηση: Δωρεάν Παραχώρηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Οθονών παλαιού τύπου στο 50ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Δείτε τα σχετικά εγγραφα και την Ευχαριστήρια Επιστολή.
  • Ανακύκλωση Πλαστικών και Μεταλλικών Συσκευασιών σε μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης της περιοχής.
  • Μετατροπή 3 λίτρων παλαιού ελαιολάδου από μούργα σε σαπούνι.
  • 25-11-2016, Πέμπτη 10:55-11:40: Ενημέρωση για τους Περιβαλλοντικούς Δείκτες του Αειφόρου Σχολείου και Οδηγίες για τη χρήση των διαδικτυακών φορμών (Ο2,4,5,6,7) σε μαθητές/τριες της Α' ΕΠΑ.Λ. από την εκπαιδευτικό Πάσχου Κωνσταντίνα, στο πλαίσιο των Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων και της Ζώνης 1 και 2 Δημιουργικών Δραστηριοτήτων.