Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Α' ΕΠΑ.Λ. - 1η Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων

2016-2017

Εκπαιδευτικός: Πρίντεζης Ιωάννης

"Συλλογή και Μετατροπή Τηγανελαίου σε Βιοντίζελ και Κατασκευή Σαπουνιού από Μούργα Ελαιολάδου ή Παλαιό Ελαιόλαδο"

>e-Δείκτης Ο2. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ/ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 

  • Στη φόρμα Ο2 οι εκπαιδευτικοί/μαθητές/συνεργάτες του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας μπορούν να καταχωρούν το είδος και την ποσότητα υλικών που ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ για ανακύκλωση/επαναχρησιμοποίηση/μετατροπή (χημική επεξεργασία), ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα. Στο τέλος του σχολικού έτους ο δείκτης υπολογίζεται με τις ποσότητες (βάρος, όγκος, τεμάχια, κ.λπ.) ανά μαθητή και εκπαιδευτικό.

  • Σε περίπτωση λάθους εγγραφής, η/ο υπεύθυνος για την καταχώρηση εκπαιδευτικός/μαθητής/συνεργάτης ανακύκλωσης αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με Θέμα: "Ο2-ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ-Επίθετο Υπεύθυνου που καταχώρησε τα στοιχεία (Εκπ/κού/Μαθητή/Συνεργάτη)".

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο2  ΣΕ EXCEL

>e-Δείκτης Ο4,5,6,7. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ στο σχολείο μας

  • Στη φόρμα Ο4,5,6,7 οι εκπαιδευτικοί/μαθητές/συνεργάτες του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας μπορούν να καταχωρούν τις ενδείξεις ΜΕΤΡΗΤΩΝ της Δ.Ε.Η. και ΕΥΔΑΠ και την ποσότητα του πετρελαίου DIESEL και BIODIESEL που καταναλώθηκε για τη θέρμανση του σχολείου μας, ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα. Στο τέλος του σχολικού έτους υπολογίζεται η συνολική κατανάλωση ανά μαθητή και εκπαιδευτικό. Οι μετρήσεις αυτές είναι σημαντικές ώστε να προλαμβάνουμε περιπτώσεις διαρροών και να εξετάζουμε τρόπους πιο αποδοτικής διαχείρισης των φυσικών πόρων.

  • Σε περίπτωση λάθους εγγραφής, η/ο υπεύθυνος για την καταχώρηση  εκπαιδευτικός/μαθητής/συνεργάτης αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με Θέμα: "Ο4,5,6,7-ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-Επίθετο ατόμου που καταχώρησε τα στοιχεία (Εκπ/κού/Μαθητή/Συνεργάτη)".

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο4,5,6,7  ΣΕ EXCEL

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

  • 18-01-2017, Τετάρτη 10:00-12:00: Παρουσίαση παρασκευής σαπουνιού από ελαιόλαδο και τιτλοδότηση και παρασκευή βιοντίζελ από τηγανόλαδο σε 17 μαθητές/τριες της Α' τάξης του 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου Πράξη 16/16-12-2016, στο πλαίσιο της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, με συνοδούς εκπαιδευτικούς: κ.κ. Καναβούρη και Μυλωνά.

Οκτώβριος-Νοέμβριος 2016:

  • Μετατροπή 3 λίτρων ελαιολάδου από μούργα σε σαπούνι.
  • 25-11-2016, Πέμπτη 10:55-11:40: Ενημέρωση για τους Περιβαλλοντικούς Δείκτες του Αειφόρου Σχολείου και Οδηγίες για τη χρήση των διαδικτυακών φορμών (Ο2,4,5,6,7) σε μαθητές/τριες της Α' ΕΠΑ.Λ. από την εκπαιδευτικό Πάσχου Κωνσταντίνα, στο πλαίσιο των Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων και της Ζώνης 1 και 2 Δημιουργικών Δραστηριοτήτων.