Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Αγωγή Υγείας Α' ΕΠΑ.Λ.

2013-2014

Από τον εκπαιδευτικό και Διευθυντή του σχολείου μας Πρίντεζη Ιωάννη (Ηλεκτρολόγος)

  • Παρουσιάσεις των ομάδων ανά θεματική ενότητα:

1. Τροχαία Ατυχήματα

2. Σωματική Υγιεινή

3. Ναρκωτικά

4. Διατροφή

5. Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ
  1. Επιμόρφωση των μαθητών/τριών της Α' τάξης του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών σε θέματα Αγωγής Υγείας από υπευθύνους του Τομέα "Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής" της "Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας". ΘΕΜΑ: "Stress" την Τρίτη 26-2-2013, 9-11π.μ.
  2. Επιμόρφωση των μαθητών/τριών της Α' τάξης του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών σε θέματα Αγωγής Υγείας από υπευθύνους του Τομέα "Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής" της "Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας". ΘΕΜΑ: "Αποφασίζω να μην καπνίζω" την Τετάρτη 13-2-2013, 9-11π.μ. Παρουσίαση
  3. Ενημέρωση μαθητών και μαθητριών των τμημάτων της Α' και Β' τάξης, από επιστήμονες της Α' Μαιευτικής & Γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ", σε θέματα Σεξουαλικής Αγωγής και Αναπαραγωγικής Υγείας, την Τρίτη 11-12-2012 στις 10 π.μ.