User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

> e-Δείκτης Αειφόρου Σχολείου Π4: Εκπαιδευτικές Επισκέψεις 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας

 • Στη φόρμα Π4 οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας καταχωρούν τις εκπαιδευτικές επισκέψεις μετά την αποστολή αίτησης έγκρισής τους στο Σχολικό Σύμβουλο, ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα.
  Δείτε τις ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ Επισκέψεις της ΦΟΡΜΑΣ Π4

 • Για να διευκολυνθούν οι εκπ/κοί στη συμπλήρωση της φόρμας μπορούν να κάνουν επιλογή κειμένου/αντιγραφή και επικόλληση από το έγγραφο word με την αίτηση έγκρισης προς το σχολικό σύμβουλο απευθείας σε αυτή τη φόρμα.

 • Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγών στοιχείων της εκπαιδευτικής επίσκεψης (π.χ. ημερομηνία, τμήμα, συνοδοί κ.λπ.), ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με ΘΕΜΑ: "Π4_ΜΕΤΑΒΟΛΗ Εκπ/κής Επίσκεψης-Προορισμός-Αρχική ημερομηνία-Επίθετο εκπ/κού που καταχώρησε τα στοιχεία"

2017-2018

2017-2018

 • 08-02-2018: Διδακτική Επίσκεψη της ΒΕ-Γραφικών Τεχνών στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ) Αθήνα, 117 43, με σκοπό την παρακολούθηση του διαδραστικού προγράμματος Face Forward …into my home το οποίο εστιάζει σε ιστορίες ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους και προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους στην Ελλάδα. Στην έκθεση Φωτογραφικών Πορτρέτων και Προσωπικών Αφηγήσεων θα κατανοήσουν οι μαθητές/τριες τα δομικά στοιχεία της σύνθεσης και θα δουν το αποτέλεσμα της εφαρμογής του στα φωτογραφικά πορτραίτα. Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Κούκιου Κωνσταντίνα και Μπακογιάννη Αγγελική.

 • 10-11-2017, Παρασκευή, 10:30-13:30: Διδακτική Επίσκεψη της ΒΕ-Γραφικών Τεχνών με αντικείμενο τον Κυκλαδικό Πολιτισμό και σκοπό την επαφή με τα ειδώλια και τα σκεύη, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Βασ. Σοφίας & Νεοφύτου Δούκα, Αθήνα. Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Γαΐτης και Κούκιου.

 • 08-11-2017, Τετάρτη, 10:00-13:30: Διδακτική Επίσκεψη του τμήματος Β' Δομικών Έργων στο Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, οδός Τσαμαδού 7, ΤΚ 10683, Aθήνα, με αντικείμενο ένα εξειδικευμένο διεπιστημονικό πρόγραμμα και δραστηριότητα πρόληψης και στόχο την αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου για χρήση ουσιών και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των συμμετεχόντων. Εκτός από την παροχή αντικειμενικής και κατάλληλης ενημέρωσης, σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ο βιωματικός χαρακτήρας, με στόχο τη διανοητική και συναισθηματική κινητοποίηση, την ενεργητική συμμετοχή, την ανταλλαγή εμπειριών, την κατανόηση και την ερμηνεία. 

 • 03-11-2017, Παρασκευή, 08:45-12:00: Διδακτική Επίσκεψη της Γ' Γραφικών Τεχνών με αντικείμενο την έκθεση με εικαστικά δρώμενα με θέμα: "Ο Ελληνικός Πολιτισμός Ταξιδεύει", στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ οδός Ερμού 134, Αθήνα. Σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωρίσουν οι μαθητές/τριες τη διαδικασία οργάνωσης μιας περιοδικής έκθεσης και τον τρόπο που προβάλλονται τα εκθέματα.

 • 25-10-2017, Τετάρτη, 8:30-12:30: Διδακτική Επίσκεψη των τμημάτων Γ' Υπηρεσιών και Β' Δομικών Έργων στο κτίριο της Βουλής με σκοπό: α) τη γνωριμία την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτιρίου της Βουλής και β) παρακολούθηση του προγράμματος: "Το προσωπικό είναι πολιτικό-Συζητώντας για το φεμινισμό". Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Βαλωμένου, Παυλίδου & Κολοκοτρώνη.

 • 19-10-2017, Πέμπτη, 10:45-13:45: Διδακτική Επίσκεψη των τμημάτων Γ' Γραφιστών και Β' Δομικών Έργων στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό την ενημέρωση για την επιρροή του Ευρωπαϊκού Νεοκλασικισμού σε αρχιτεκτονικά κτίσματα της Αθήνας και παρουσίαση του προγράμματος: "Αθηναϊκή Τριλογία". Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Γαΐτης, Μπαζίνα & Παυλίδου.