Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ένας κόσμος χωρίς τσιγάρο

2012-2016

ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΝΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕ06
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ: ΔΡΙΜΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ19

e-Βιβλιοθήκη

e-Βιβλιοθήκη

Βράβευση των μαθητριών/τών μας: Μάγδα Π., Εύα Μ., Έλενα Ν., Βασιλική Π. και Βίκτωρα Π. για την αφίσα κατά του καπνίσματος που δημιούργησαν το σχολικό έτος 2012-13 στο πλαίσιο του προγράμματος "Κάπνισμα = Αργός, Ύπουλος Θάνατος" του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τη Δριμυλή Αικατερίνη και την Ντάσιου Παρασκευή. Ο Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός οργανώθηκε από τονΤομέα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11-4-2014, 12μμ, στο Αμφιθέατρο 9.84 στην Τεχνόπολη - Γκάζι, στη σχετική εκδήλωση που εντάσεται στο πρόγραμμα "ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

1η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Δημιουργίες του τμήματος ΓΕΤ - Γ' Τάξη, Ειδικότητα Γραφιστικής:
Αρλέντι Γ, Στεφανία Β, Αριέλα Γ, Αριστείδης Μ
Λουίζα Σ, Πάολα Σ, Δημήτρης Ν, Στέλιος Ε.

2η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

 
  • Επιμόρφωση των μαθητών/τριών της Α' τάξης του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών σε θέματα Αγωγής Υγείας από υπευθύνους του Τομέα "Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής" της "Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας".  Το θέμα της Τετάρτης 13-2-2013 ήταν "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ" - Παρουσίαση
  • Δημιουργίες της αντικαπνιστικής ομάδας μας:
  1. ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
  2. ΦΥΛΛΑΔΙΟ
  3. ΑΦΙΣΕΣ:

 ΑΦΙΣΑ της μαθήτριας της Β' τάξης

του Τομέα Γραφιστικής Πάουλα Σ.

 ΑΦΙΣΑ του μαθητή της Β' τάξης

του Τομέα Γραφιστικής Στέφανου Μ.