Οι Εγγραφές των μαθητών που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση και έχουν κατανεμηθεί από την πρώτη περίοδο εγγραφών, θα πραγματοποιούνται στο σχολείο από 25 έως 29/6 Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Επαγγελματίες & Ακαδημαϊκοί

>e-Δείκτης Κ7: Εξωσχολικοί Συνεργάτες στο Σχολείο μας

  • Στη φόρμα Κ7 οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας που προσκαλούν κάποιον συνεργάτη (π.χ. επιστήμονα, καλλιτέχνη, ακαδημαϊκό, επαγγελματία, πολίτες ή εκπροσώπους τοπικών ή υπερτοπικών φορέων κ.λπ.) για παρουσίαση σε μαθητές/τριες του σχολείο μας ή/και συνεργασία, μπορούν να καταχωρούν τα στοιχεία της παρουσίασης ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγών στοιχείων της παρουσίασης, η/ο εκπαιδευτικός που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον/την εξωσχολικό εισηγητή, αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: pimou67@gmail.com με Θέμα: "Κ7-ΜΕΤΑΒΟΛΗ Εξωσχολικοί Συνεργάτες-Ημερομηνία-Επίθετο Υπεύθυνου που καταχώρησε τα στοιχεία".

2016-2017

  • 07-04-2017, Παρασκευή 8:30-13:30: Διοργάνωση Ημέρας Σταδιοδρομίας στο 4ο ΕΠΑ.Λ. Αθήνας για την Α' τάξη με την υποστήριξη και συμμετοχή του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πατησίων με Υπεύθυνη την κα. Κοτσιαφίτου Αναστασία. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Πάσχου Κωνσταντίνα.

  • 16-03-2017, Πέμπτη 12:00-13:30: Διοργάνωση εκδήλωσης για το Αειφόρο Σχολείο με τις εξής δραστηριότητες: 1) Παρουσίαση έργων μαθητών/τριών του Τομέα Γραφιστικής από τους ίδιους με θέματα: διαπολιτισμικά, πολιτιστικά, αγωγής υγείας και περιβαλλοντικά, με Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό την κα. Μπαζίνα Αικατερίνη, 2) Εισήγηση από τη διοργανώτρια εκπαιδευτικό και συντονίστρια του Αειφόρου Σχολείου (2011-2017) Πάσχου Κωνσταντίνα με θέμα: "Δείκτες Αειφόρου Σχολείου και OiRA Tools for Schools" στο πλαίσιο του Σ.Ε.Π. - Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία και Βιωματική Δραστηριότητα για την Ασφάλεια και Υγεία στο Σχολείο, 3) Προβολή της ταινίας μικρού μήκους "ΤΑ.Κ.ΣΣ.Η... Το σατανικό καρότο" (2011-12) με Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό την κα. Τενεκίδου Ερμιόνη, 4) Εισήγηση από τον κύριο Καλαϊτζίδη Δημήτριο, Διευθυντή του Ράλλειου Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιώς και Προέδρου του Αειφόρου Σχολείου www.aeiforum.eu 5) Παράδοση του Σήματος και Σημαίας Αειφόρου Σχολείου 2015-2017 στους μαθητές/τριες της Α' και Β' τάξης του σχολείου μας από τους κυρίους Καλαϊτζίδη και Γκότζο, και 6) Εισήγηση από το μαθητή της Γ? τάξης Εφαρμογών Πληροφορικής κ. Κουτσάμπαση Θωμά με θέμα: "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και Καινοτόμες Τεχνικές Προστασίας".

  • 07-03-2017, Τρίτη 9:00-11:00: Εισήγηση και Βιωματικές Δραστηριότητες από την Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πατησίων κυρία Κοτσιαφίτου Αναστασία σε μαθητές της Α' Τάξης στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, σε θέματα εναλλακτικών επιλογών των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. και Αυτογνωσίας: Επίκεντρο Ελέγχου, Προτεραιότητες και Λήψη Επαγγελματικών Αποφάσεων.

  • 21-02-2017, Τρίτη 10:00-12:00: Παρουσίαση στο σχολείο μας από την business manager της εταιρείας Πληροφοριακών Συστημάτων SAP, κυρίας Πουνέντη Ελένης στο πλαίσιο της ημέρας Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα: "Σύγχρονη Αγορά Εργασίας: Τεχνολογικές Εξελίξεις και ο Ρόλος των δύο Φύλων στην Καινοτομία". Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες.

  • 14-02-2017, Τρίτη 10:00-12:00: Παρουσίαση του Ζωγράφου-Εικονογράφου Svetlin Vassilev (http://svetlin.gr) σε μαθητές/τριες της Β' τάξης Εφαρμοσμένων Τεχνών, τμήματα ΒΕ1 και ΒΕ2, στα πλαίσια του μαθήματος "Ιστορία Τέχνης". Υπεύθυνες Διοργάνωσης: Βαλωμένου Γεωργία και Μπαζίνα Αικατερίνη.

  • 15-11-2016, Τρίτη 11-11:40: Παρουσίαση του Ζωγράφου Steven C Harvey στο πλαίσιο του μαθήματος "Ιστορία Τέχνης" στα τμήματα ΒΕ1 και ΒΕ2. Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Γαΐτης & Βαλωμένου.